13/03/2022
Kisah Mistik White Angelica
👻😜
Saje je tajuk creepy sikit bagi korang terbeliak biji mata 😂
Ok call me WA!
(Disclaimer: baca dengan hati terbuka dan jangan kaitkan dgn sebarang unsur khurafat. Kita percaya setiap tumbuhan yang Allah ciptakan ada khasiatnya tersendiri. Pelajari dan dalami)
Jujurnya WA ni adalah blend essential oils yang paling laris dan memanjang je out of stock.Selalunya orang tak faham penggunaan blend eo melainkan RC atau peace and calming.
Tapi percayalah , bila dah tau kegunaan dia pasti sebulan habis sebotol 🙈
WA ni best. Dia boleh bagi ‘good mood’ pada pemakai dia. Bila mood bagus apa akan jadi? Hari kita lebih lancar. InsyaAllah.
Antara blend dalam WA ni ada bergamot (limau purut) dan Ylang Ylang (kenanga) yang kita tau orang s**a buat mandi bunga kan? Katanya untuk kuatkan aura positive(indirectly buang aura negative).
Bila kita apply WA eo ni dan body berada pada posisi positif, insyaAllah kita boleh jauhi perasan nak marah tak pasal2, rasa jealousy tak bertempat, rasa bersalah tak tentu arah, rasa kurang bersyukur, rasa sedih melampau, rasa tamak dan hasad (nauzubillah) eh macam2 la.
Kadang2 ada orang cakap aku tak minta rasa negative tu! Dia yang datang sendiri. Trust me! U need this eo 😌
Kalau nak tau walaupon kita yang pakai eo ni tapi orang/entiti sekeliling kita yang ada negative aura takkan jejaskan kita.
Pssssst: ni eo wajib saya diffuse kalau bercuti dan tidur di hotel/homestay.thank me later!
, بِسْــــــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــــــم ِِ
“Ya Allah sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari keburukan apa yang telah aku kerjakan dan dari keburukan apa yang aku belum kerjakan”